om os

Popirol blev etableret i 2020 af Julie Nicolaisen og Tine Hertz. Vi mødtes professionelt nogle år forinden og stille og roligt voksede drømmen om at skabe vores eget børnetøjsbrand.

Vi har begge arbejdet i tøjbranchen i mange år og som nære kollegaer opdagede vi hurtigt, at vi delte samme kreative tilgang til det at lave børnetøj. Med et fælles ønske om at lave børnetøj med omtanke, lå ideen til vores brand lige for vores fødder.

3 år senere grundlagde vi Popirol med visionen om at skabe et børnetøjsbrand, der tager ansvar for de produkter vi sætter i verden. Vi skaber klassiske hverdagsfavoritter, der nemt kan passe ind i den eksisterende garderobe og som kan bruges året rundt og på tværs af sæsoner.  

Vi designer funktionelle klassikere til piger og drenge mellem 0-6 år. Vores produkter er primært lavet i Organic Cotton og vi producerer udelukkende i Europa for at sikre høj kvalitet, ordnede arbejdsforhold og et nært forhold til vores leverandører.

Vi er drevet af lysten til at kunne bidrage til en mere ansvarlig produktion, der hylder kvalitet frem for kvantitet.

Med en fælles vision om at ville skabe børnetøj med en bæredygtig tilgang, arbejder vi hver dag for at blive den allerbedste udgave af os selv.

Vi byder dig hjertelig velkommen i vores shop og håber du vil følge os på vores vej….

Julie Nicolaisen og Tine Hertz