Ansvarlighed

Hos Popirol tager vi ansvar for de produkter vi sætter i verden. Kvalitet og tidsløst design er nøgleord, der definerer vores tilgang til at skabe ansvarligt børnetøj.

Vi har fokus på bæredygtighed i alle led af processen og arbejder hver dag for at skabe produkter med kærlighed til vores børn, med omtanke for miljøet og med respekt for vores planet.

Det er vigtigt for os at føre en ansvarlig forretning – både når det gælder vores produkters tilblivelse og produktionens sociale og miljømæssige aftryk.

Hos Popirol arbejder vi ud fra 4 principper.

.

TIDSLØST DESIGN

Hos Popirol skaber vi klassiske hverdagsfavoritter, hvor design og holdbarhed er i fokus. Komfort og funktionalitet er en naturlig del af vores design. Vi skaber brugervenlige produkter, der er rare at have på og som med et enkelt og tidsløst design nemt kan passe ind i den eksisterende garderobe. Vi stræber efter er at lave langtidsholdbart tøj, der både er aktuelt og fornyende.

Vores tøj er enkelt, men vidner også om stor kærlighed til detaljen. Popirol's kollektioner er skabt i nedtonede farver kombineret med klassiske striber og unikke prints.

Vi har fokus på at designe tøj, der ikke er sæsonbetonet og vil gerne inspirere til, at vores produkter bruges på tværs af sæsoner. Vi ønsker at Popirol’s produkter bliver brugt flittigt, for jo mere vi bruger vores tøj, jo mere bæredygtigt. Lader du tilmed tøjet gå i arv til kommende generationer, forlænges tøjets levetid betragteligt og vi kan på den måde være med til at begrænse produkternes klimamæssige aftryk.

Vi laver tøj til både piger og drenge, men har også fokus på at skabe produkter, der kan bruges på tværs af køn og dermed vinde større anvendelighed søskende imellem.

Det bæredygtige perspektiv indarbejdes helt tidligt i design processen og vi lader dette være bærende for tilgangen til vores design og formgivning.

Vi designer med respekt for miljøet og tror på, at godt design kan være med til at flytte bjerge.

.

GOD KVALITET

Hos Popirol tror vi på kvalitet frem for kvantitet.

Med både vores børn og vores planet i fokus, er vi er forpligtede til at sikre, at de kvaliteter vi vælger, er helt fri for skadelige stoffer og farlig kemi.

Vi bruger kun naturlige materialer som bomuld. Vores kvaliteter er nøje udvalgt og alle vores produkter er lavet i certificeret Organic Cotton.

Vi accepterer kun de bedste og blødeste kvaliteter, da vi ved, at kvalitet, komfort og særligt blødhed er vigtigt for vores kære små.

Produktionen af vores metervarer og fremstillingen af vores produkter foregår på en lille familieejet fabrik i Portugal. Vi har et nært forhold til fabrikken, som er nøje udvalgt, fordi de kærer om kvalitet og godt håndværk.

Alle vores produkter er lavet i minimum 95% bomuld, hvilket gør det muligt at genanvende bomudsfibrene. Det er vigtigt for os ikke at anvende blandede kvaliteter, da disse ikke kan genanvendes og dermed ikke understøtter en cirkulær tankegang.

Vi benytter digital print, når vi printer på vores tøj. Digital print er en skånsom printteknik uden brug af kemi og belaster dermed ikke miljøet, ligesom indfarvningen af vores metervarer er underlagt gældende EU krav. Det betyder, at produktet er helt fri for farlig kemi og at du ikke behøver bekymre dig om skadelig indvirkning på dit barns hud. 

Popirol er drevet af lysten til at kunne bidrage til en mere bevidst fremtid, der værdsætter kvalitet frem for kvantitet.

Vi ønsker at gå fra MERE TIL BEDRE.

.

ANSVARLIG PRODUKTION

Popirol's kollektioner produceres med respekt for både design, miljø, og arbejdsforhold.

Vi har valgt kun at arbejde med europæiske leverandører, fordi vi ønsker at være tæt på vores produktion og fordi vi ønsker at minimere det miljømæssige aftryk, når vi transporterer vores varer.

Vores fabrikker er certificerede i henhold til internationale EU standarder og med høje krav til både social ansvarlighed og arbejdsforhold. Vi har et tæt forhold til alle vores leverandører og som eksperter sikrer de en etisk og forsvarlig tilgang til en bæredygtig produktion.

Vi er en lille virksomhed og vi producerer kun i små partier for på den måde at undgå overproduktion. Vi vil gerne inspirere til at købe mindre men bedre.

For os er ’udsolgt’ bedre end ’udsalg’.

.

MÆRKNING, PAKNING OG FORSENDELSE MED OMTANKE

Vi har som alle andre virksomheder en forpligtelse til at minimere vores påvirkning af miljøet. Derfor stiller vi krav til mærkningen af vores produkter, den emballage vi benytter og måden vi sender på.

Hos Popirol bruger vi :

Polybags i 100% genanvendeligt plastik

Forsendelsesposer i 100% genanvendeligt plastik, produceret i Slovenien

Forsendelsesposer i nedbrydeligt genbrugs karton

FSC certificeret silkepapir, produceret i Italien

FSC certificerede etiketter

Hangtags i FSC certificeret papir, produceret i Portugal

FSC certificerede papkasser

'Pakke med omtanke', hvor Postnord garanterer, at CO2 udledningen fra dine forsendelser bliver kompenceret.

FSCer en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Vi samarbejder med Greenway Logistics, der sammen med IAF, Den Internationale Beklædningsføderation, har udviklet et koncept kaldet ’CO2 Improve’. Et koncept der skal sikre mindre CO2 aftryk for virksomheder i den europæiske mode og tekstilindustri. Se mere på CO2improve.com

. . .

Hos Popirol hylder vi transparens og vil rigtig gerne dele de tiltag vi arbejder med.

Det er vigtig for os at drive en ansvarlig forretning og vi sætter hver dag nye mål for at optimere vores bæredygtige profil. Vi vil rigtig gerne bidrage til en grønnere fremtid og være med til at skubbe branchen i en mere ansvarlig retning.

Vi håber du vil passe godt på dit Popirol produkt og lade det gå i arv fra barn til barn.

Inspired by little ones

Designed for comfort

Crafted to last